Skip to main content

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike (afgekort Maai/My) van Boven en ik ben 50 jaar. Ik woon samen met Mark en onze drie zonen Cas, Jorn en Daan in Tilburg. Naast mijn werkzaamheden bij NS ben ik mijn eigen coach- en trainingspraktijk gestart. Na een 2 jarige opleiding tot Master coach bij het Europees Instituut (De Baak) ben ik een volledig opgeleide, gecertificeerde en geregistreerde coach.

Ervaring

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het coachvak. Eerst als loopbaancoach en inmiddels volledig opgeleid tot Master coach, dat inhoudt dat ik op een breed vlak coaching kan aanbieden.

Ik heb de basisopleiding ACT-opleiding bij See True gevolgd en afgerond. In 2020 heb ik de opleiding ACT in coaching afgerond waardoor ik vraagstukken die op het grensvlak van therapie en coaching liggen kan behandelen.

Gelijkwaardigheid

Ik ben iemand die zich goed kan inleven in je, verbindend is en je graag helpt te groeien en beweging te creƫren. Ik doe dit vanuit een gelijkwaardige basis waarbij ik je support in het traject dat we samen vorm gaan geven!

Loopbaancoaching Tilburg | Maaike van Boven

Coaching

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van antwoorden rondom jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan kan My Coaching je daarbij helpen!

Lees meer

Insights discovery

Insights Discovery is een eenvoudig toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen.

Lees meer

ACT

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een nieuwe vorm van gedragstherapie, die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert.

Lees meer